29.03.2009 г., 0:07 ч.

Прости, Любов... 

  Поезия
861 0 34

       Прости, Любов...


Ти обичаш заоблени форми,
аз обичам умели мъже,
ти не знаеш задръжки и норми,
аз не знаех, че имам сърце...

Ти обичаш Любови лавини,
аз обичам леда да топя,
ти по пистата мина-замина,
друг препуска по твойта следа...



© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??