Mar 29, 2009, 12:07 AM

Прости, Любов... 

  Poetry
862 0 34

       Прости, Любов...


Ти обичаш заоблени форми,
аз обичам умели мъже,
ти не знаеш задръжки и норми,
аз не знаех, че имам сърце...

Ти обичаш Любови лавини,
аз обичам леда да топя,
ти по пистата мина-замина,
друг препуска по твойта следа...



© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??