Реве морето,
звезди се давят.
Луната плаче,
лодките са спрели.
Прости,
целувката ми белег
върху устните оставя.
Сърцето бронята си слага.
Прости,
не знаех как да остана
в гърди ти тъй жива рана.
Сълзите ми се сляха
с две капки дъжд спасителни.
Не плача,
отмивам любовта ти.
© Радка Иванова Todos los derechos reservados
отмивам любовта ти."
Тъжно, силно, тихо....