Sep 5, 2009, 12:07 AM

Прости ми! 

  Poetry
756 0 3

Реве морето,

звезди се давят.

Луната плаче,

лодките са спрели.

Прости,

целувката ми белег

върху устните оставя.

Сърцето бронята си слага.

Прости,

не знаех как да остана

в гърди ти тъй жива рана.

Сълзите ми се сляха

с две капки дъжд спасителни.

Не плача,

отмивам любовта ти.

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??