21 jul 2006, 17:26

Прости ми, не дойдох при теб! 

  Poesía
891 0 12

Прости ми, не дойдох при теб!
Прости ми, че така се случи!
Очите си отворих  във зори
и бях със теб, но в мислите си.
Ти щеше да ми се зарадваш, зная!
Аз щях да се усмихвам през сълзи,
но щом погледнеше в очите ми
душата  ми сама ще ти говори!

Не искам теб поне да лъжа,
достатъчни са всичките лъжи!
Да можех на гърдите ти да положа
усмивката си с няколко сълзи!
Да можех да ти кажа само
за нощите безсънни от любов
на теб душата да изплача мамо,
а ти да ме изпратиш с благослов!

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??