4 sept 2019, 0:22

Простих на всички 

  Poesía
482 1 2

Вземаш,даваш... раздаваш се но не получаваш, крештиш но никой не те чува

самотен си, душата боледува! Но защо?

В тъмнинана споменът изплува...

Любов... извисяване, падение, решение

на блуткави въпроси станахме решение, защо престанахме

да ходим боси? Защо страмим се да

бъдем хора... човеци, не злобни за пари

предатели  Народни... пазители на зло,

прокоба и насилие... но туй го правим

от безсилие. Отчаяни във сенки се превърнахме, живот на хиляди не сбъднахме. За своят грях, виниме други

живеем вече във заблуди.

Простих на всички греховете...

Сега ви моля, на мира мене вече оставете.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога опрощението е необходимо и за нас,Приятелю.Носи удоволетворение!
  • Права си,Марианка!Благодаря!!!
Propuestas
: ??:??