19 ene 2008, 18:59

Простосмъртие 

  Poesía » De amor
1185 0 2

 

Простосмъртие

Беше отдавна, в късната есен,
беше прекрасно, сякаш бе песен.
Отворих очи си и ти бе до мен,
докоснах те и ти бе сътворен.

Тогава помолих живота си грешен
да влезеш в него и да бъдеш отнесен
към източни пътеки и светли бъднини,
за да бъдем вечно в едни съдбини.

Любовта ни да стане силна и здрава,
чувствена и гореща като изригваща лава.
Да пребродим чудни морета и планини,
да се слеем с всички земни дълбини.

Тогава ще бъдем вечни, нали?
Тогава ще умрем простосмъртни, нали!

© Мария Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тогава....
    Много ми хареса стиха ти, Мария.
    Поздрави.
  • Колко красиво звучи!!!
    Всичко може да стане, важното е да имаш човек до себе си!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??