30 nov 2007, 17:44

Просяци 

  Poesía » De amor
1529 0 22

В синия вир на очите
къпя си старата рана,
ти си за мен ненаситен,
аз съм без вино пияна.
Бързо часовникът смята
крадени ласки и думи...
с чужди делим си леглата,
с чужди се дирим безумни;
просим любов - за забрава,
пием лъжи - за утеха.
Бог да ни пази тогава -
просяци в гиздава дреха!

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??