Nov 30, 2007, 5:44 PM

Просяци 

  Poetry » Love
1770 0 22

В синия вир на очите
къпя си старата рана,
ти си за мен ненаситен,
аз съм без вино пияна.
Бързо часовникът смята
крадени ласки и думи...
с чужди делим си леглата,
с чужди се дирим безумни;
просим любов - за забрава,
пием лъжи - за утеха.
Бог да ни пази тогава -
просяци в гиздава дреха!

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??