19 nov 2019, 18:09

Прозорецът 

  Poesía » Filosófica
543 0 0

Прозорецът

 

Зад прозореца, листата,

разстлали са килим във парка.

По-надолу сред тълпата,

виждам детската пързалка.

 

Деца се гонят, чуруликат,

като пиленца в гората

и седя, и се отронва,

една сълза зад очилата.

 

Прозорецът е огледало,

на детството ми, онзи Рай...

днес във тяхното начало,

виждам моя край.

 

Авт. Весо: 18.11.2019г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??