11 nov 2008, 23:59

Психо 

  Poesía » Otra
623 0 3



Kрещя аз своето име от страх
да не забравя коя съм, изблици
на лудост ме гонят и не знам
сънувам ли или вече психясвам.

В паника аз седя и говоря сама,
а някой там отсрани зловещо ме гледа
и ми слага диагнозата "луда жена",
без да разбира причината за тази повреда.

Сред обгърналата ме усмирителна
риза, в бялата и празна стая, аз виждам
света на решетки и се чудя светът колко
е слисан от крупни афери и сделки.

Не виждат те лудостта навънка
и проблемите на нашия народ.
Това е поредната малка спънка
за болните мозъци и техния
нелечим порок.

Какво да ги правиш, лекари с
болни глави нерви чужди лекуват.
Лудостта в санаториума бурно кипи,
там пациентите влизат и с реалността
се сбогуват.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??