21 mar 2008, 20:57

Птиче 

  Poesía » De amor
953 0 4
 

Във висините на простора

летях като сокол

и търсех аз една изгора

и тръпнех, без да знам защо.

 

Сега се приземих... денят угасна,

небето се облече в звезди.

Усещам само силната умора,

която няма как да видиш ти.

 

Разстоянията ни делят и планините,

и хората, и другите неща.

Но вярвам, че в руините

като феникс ще се явиш от пепелта.

 

Надявам се да се познаем

и да сключим тогава криле.

Да литнем по пътя, без да знаем

и да се реем неизвестно накъде.

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??