Събирам паяжина с ветровете
събирам я за теб, за мен...
За мойте мечти големи
с който хващам сънища от тях.
А вятърът ги носи по земята
навсякъде ги ръси със любов.
Безжично и с надежда в тях са вплети
мечти, захвърлени в мистичен свят.
Дали далечен е светът им аз не зная!?
Дали е час от нечия любов...
Но с тях искам да изпратя по света ни
и надеждата за моята любов.
© Ангел Todos los derechos reservados