15 sept 2007, 23:43

ПЯСЪКЪТ вчера 

  Poesía
679 0 16
леви
десни
я поспри
леви
пък и даже
десни
за къде си тръгнал
ти
днес не отминавай
чуй поне
в слънцето се взри
не си мисли
че само си пече
попитай го
защо не те огрява
а само немите зеници
заслепява
не можеш ли
тогава приближи се
и ако пак не става
усмихни се
усмивката врати отваря
а може би
със нея ти
ще можеш слънцето
да заслепиш
във пясъка затъващ
но озарен и никога
потъващ
това не е химера
слънцето те чака
за свой заместник
вика те
повярвай ми
това бе вчера
то
когато плака

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??