3 feb 2008, 19:47

Пържени емоции 

  Poesía » Parodias
967 0 21

Настъргани души и вледенени

затоплят се в ръждясал чушкопек.

Усмивки се търкалят във тавата

на осолен със сълзи слънчоглед.

 

Надеждите панирани се стягат

в синхрон със яйчния белтък

и кротко мъката приляга

до чушките в чесновия катък.

 

Стерилни кървави сърца

се срещат с лучени емоции

и в странно тънка алпака

потъват в надписи "Промоция"...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??