Feb 3, 2008, 7:47 PM

Пържени емоции 

  Poetry » Parody
974 0 21

Настъргани души и вледенени

затоплят се в ръждясал чушкопек.

Усмивки се търкалят във тавата

на осолен със сълзи слънчоглед.

 

Надеждите панирани се стягат

в синхрон със яйчния белтък

и кротко мъката приляга

до чушките в чесновия катък.

 

Стерилни кървави сърца

се срещат с лучени емоции

и в странно тънка алпака

потъват в надписи "Промоция"...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??