3.02.2008 г., 19:47 ч.

Пържени емоции 

  Поезия » Пародии
973 0 21

Настъргани души и вледенени

затоплят се в ръждясал чушкопек.

Усмивки се търкалят във тавата

на осолен със сълзи слънчоглед.

 

Надеждите панирани се стягат

в синхрон със яйчния белтък

и кротко мъката приляга

до чушките в чесновия катък.

 

Стерилни кървави сърца

се срещат с лучени емоции

и в странно тънка алпака

потъват в надписи "Промоция"...

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??