8 abr 2008, 13:55

Път 

  Poesía » Filosófica
728 0 1

ПЪТ

ПЪТ - наричам аз живота,
и гордо по него си вървя,
препъвам се и ставам без да споря,
те, пътищата - нали са за това!
Срещам се с различни хора,
вглеждам се в техните души,
виждам болка силна и умора,
виждам как животът ги мори!
Спирам ги и започвам да разпитвам.
Колко? За къде? И как?
Отговарят ми и те с въпроси.
Така ли? Защо? И до кога?
И продължават си по пътя боси
и отговор не мога да им дам!
Но зная, че пътят е само за вървене,
за да стигнеш някъде, ти трябва ПЛАН!

© Димитър Митрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любимото ми стихотворение! Аплодирам те! {}
Propuestas
: ??:??