20 ago 2011, 14:19

Път към Душата 

  Poesía » Otra
506 0 0

 

Доскоро бях дете, игриво, закачливо...

Доскоро бях дете - със сълзи в очите...

Доскро в тишината стоях,

съвсем непозната.

 

Сега вече съм Жена.

Но в Душата има мъгла - мъгла от спомени

по минали неща.

Има студ от потисната емоция...

Скрито вдъхновение

и правилно страдание.

 

А защо ми е това?

 

Има Синева, има и Земя!

Толкова е топло у дома.

Тръгвам аз на път -

път към моята Душа.

Търся за подкрепа Смелостта, Силата и Радостта.

Вземам книгата, прегръщам Себе си в огледалото.

И пускам цялата Тъга - да си отиде, както е дошла,

Обичам я, но повече не мога да я стискам.

Чуваш ли?

- Обичам те, Тъга.

Благодаря ти, че беше дошла,

но сега тръгвам по друг път -

пътят на моята Истинска Душа!!!

 

29.05.2010 година

© Диана Гешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??