3 dic 2023, 17:29

Пътека в думите 

  Poesía
639 1 0

Лозница на брега -
пътека в думите:
разумните,

безумните,

и кротките
невидими са,
само котките -
загадъчни, красиви
остават и са още живи,
животите им седем са, нали?
А думите изчезват призори.

 

© Петър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??