3.12.2023 г., 17:29 ч.

Пътека в думите 

  Поезия
269 1 0

Лозница на брега -
пътека в думите:
разумните,

безумните,

и кротките
невидими са,
само котките -
загадъчни, красиви
остават и са още живи,
животите им седем са, нали?
А думите изчезват призори.

 

© Петър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??