12 mar 2014, 21:59

Пътят винаги е дълъг 

  Poesía » Otra
490 0 0

Щастието ми не е изгубено.

Само ме намери на перон 3,

на старата гара, скърцащи релси.

Откри ме и се скри в мен...

 

Изгубих се в града

със забравено име.

Реших там да потърся усмивката си

сред сиви хора и глухи улици...

 

Глухи са за моите клетви

и отчаяния зов за топлина.

Но аз просто си вървя

пък все някой ще чуе.

 

Някой ден може би

след дълги откровения и ненужна драма

две ръце ще са вплетени

в знак на разбиране.

 

След този ден

биха пресъхнали и сълзите.

Душевен катарзис...

И най-накрая...

 

би се появила отново онази светлина.

Тогава бих поела желаната пътека.

Едва тогава бих могла да покажа

онова отдавна забравено чувство.

© Ивана Кондева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??