12 ene 2015, 0:09

Пъзел 

  Poesía
357 0 0

 

             Пъзел

 

 

Ту парчетата събирам,

ту разпръсват се наоколо...

Да го сглобя аз не разбирам,

всичко ми се струва тъй дълбоко...

 

Този пъзел крие случки,

спомени, забравени въздишки.

Да ги събера аз не сполучвам

нито две парчета, нито всички.

 

Пъзелът стои, а времето минава.

Спомените бавно чезнат, 

ала той ненареден остава...

... Но уви, парчетата полека избледняват.

 

ЦГ.

© Цветелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??