Jan 12, 2015, 12:09 AM

Пъзел 

  Poetry
352 0 0

 

             Пъзел

 

 

Ту парчетата събирам,

ту разпръсват се наоколо...

Да го сглобя аз не разбирам,

всичко ми се струва тъй дълбоко...

 

Този пъзел крие случки,

спомени, забравени въздишки.

Да ги събера аз не сполучвам

нито две парчета, нито всички.

 

Пъзелът стои, а времето минава.

Спомените бавно чезнат, 

ала той ненареден остава...

... Но уви, парчетата полека избледняват.

 

ЦГ.

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??