Радост и тъга
Нощта настъпи, ще легна пак сама,
а ти на нея ще подадеш своята ръка,
хлад ще чувствам и огромна самота,
а ти ще спиш до своята жена...
Денят се ражда, аз ставам със сълзи...
но ти ще дойдеш, ще скрия своите очи
и ще почувстваш колко много си обичан ти,
дори момичето изгарящо да го боли.
Самотен остров съм сега,
в мен бушува радост и тъга
с мен си ти за час, за два,
а с нея си за вечни времена!
Защо тъй мен съдбата ме наказа
вечно аз живота си да мразя?
И в мен сърце човешко бие,
и то не иска любовта да крие.
© Ели ели Todos los derechos reservados