26 feb 2011, 2:31

Рай 

  Poesía
1612 0 18

Разкъсала воала на страстта

Душата ми танцува

Танца вечен в любовта

Пръска огън светлина

Мислите мои красиви

Желания истински живи

С любов изпълнени до край

Това е моят рай

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??