26 февр. 2011 г., 02:31

Рай 

  Поэзия
1611 0 18

Разкъсала воала на страстта

Душата ми танцува

Танца вечен в любовта

Пръска огън светлина

Мислите мои красиви

Желания истински живи

С любов изпълнени до край

Това е моят рай

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??