26.02.2011 г., 2:31 ч.

Рай 

  Поезия
1504 0 18

Разкъсала воала на страстта

Душата ми танцува

Танца вечен в любовта

Пръска огън светлина

Мислите мои красиви

Желания истински живи

С любов изпълнени до край

Това е моят рай

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??