Feb 26, 2011, 2:31 AM

Рай 

  Poetry
1502 0 18

Разкъсала воала на страстта

Душата ми танцува

Танца вечен в любовта

Пръска огън светлина

Мислите мои красиви

Желания истински живи

С любов изпълнени до край

Това е моят рай

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??