5 ago 2009, 14:57

Равносметка 

  Poesía » Filosófica
427 0 1

Как да обичаш хората,

когато тяхната омраза те убива?

Как да станеш подъл лицемер?

Цената  да се адаптираш.


Когато в ръцете си държиш цветя,

а Те те карат с тях да ги убиваш!

Когато плачеш - изтощен от самота,

но в погледа си злоба не откриваш.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Задаваш "отговори" Rainrhymes.
    Дано да са стигнали до когото трябва.../това е важното/

Propuestas
: ??:??