Как да обичаш хората,
когато тяхната омраза те убива?
Как да станеш подъл лицемер?
Цената да се адаптираш.
Когато в ръцете си държиш цветя,
а Те те карат с тях да ги убиваш!
Когато плачеш - изтощен от самота,
но в погледа си злоба не откриваш.
© Радостина Попова Всички права запазени
Дано да са стигнали до когото трябва.../това е важното/