На прага съм на 60те
вървях в насрещен вятър,
бури ме люляха и ярко слънце пареше моето лице
когато се усмихвах на Земята.
Не се предадох и се борих пак
с мелници вятърнизаблуди
посрещаха ме слънчеви лъчи
и погледи човешки със следи от завист.
Здравей отново,нов живот
очаквам те и вярвам и в
новата ми роля има нещо свежо пак
с което да ме изненадаш!
© Дафина Николова Todos los derechos reservados