Mar 28, 2021, 7:44 AM

Равносметка 

  Poetry » Other
272 0 0

На прага съм на 60те

вървях в насрещен вятър,

бури ме люляха и ярко слънце пареше моето лице

когато се усмихвах на Земята.

 

Не се предадох и се борих пак

с мелници вятърнизаблуди

посрещаха ме слънчеви лъчи

и погледи човешки със следи от завист.

 

Здравей отново,нов живот

очаквам те и вярвам  и в 

новата ми роля има нещо свежо пак

с което да ме изненадаш!

 

 

 

 

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??