28 ene 2009, 17:03

Равносметка 

  Poesía
410 0 1
Дали ще се срещнем след десет години
и дали ще сме същите както преди?

Животът оплита ни в своите мрежи,
а денят ни завихря в танц от лъжи.

Често забравяме себе си,
а другите са просто част от пейзажа,

в който всички са престорено хубави
и носещи маската на фалшивото щастие.

Дано да се срещнем след десет години,
но няма да сме същите както преди.

Всеки прегърнал своите грижи,
живеещ със спомена за щастливите,
отдавна отминали дни.

© Искра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??