16 sept 2013, 19:04

Раздяла 

  Poesía » Versos blancos
710 1 0

Фрагмент от теб

по мойта четка в боя. 

Внезапно изскачаш

от пъстрата ми стена

в мойта сива рисунка. 

 

През прозореца глад 

сладострастно тежи. 

Аз поглеждам смутено 

във картината си.

 

Три замаха,

от света ми - изчез! 

След последна целувка,

във рамка. 

А навън дъжд вали. 

 

 

София,

есен 

15 септември 2013

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??