Фрагмент от теб
по мойта четка в боя.
Внезапно изскачаш
от пъстрата ми стена
в мойта сива рисунка.
През прозореца глад
сладострастно тежи.
Аз поглеждам смутено
във картината си.
Три замаха,
от света ми - изчез!
След последна целувка,
във рамка.
А навън дъжд вали.
София,
есен
15 септември 2013
© Ангелина Кънчева Всички права запазени