2 feb 2020, 7:45

Раздяла 

  Poesía » De amor
1474 1 0

Под кестена си казахме нещата
и после всеки тръгна сам нататък.
И всеки свойта болка сам прегърна.
И никой след това не се обърна.

 

И бяхме заедно, но разделени,
усмихвахме се, а сме наранени,
прегърнахме се като за последно,
но може би така бе редно.

 

Ще търсим пътища, за да забравим,
за да се гмурнем и удавим.
И може би съдбата ще ни събере,
или по-скоро не...

© Венелин Недялков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??