6 ene 2007, 20:45

Разголване 

  Poesía
1016 0 9

НЕ ИСКАМ ВЕЧЕ ДА СЪМ МОНАХИНЯ,
ОБЛЕЧЕНА В ЧЕРНО, С БЕЛИ МЕЧТИ.
ЖЕНАТА ВЪВ МЕНЕ НЕ ИСКАМ ДА КРИЯ,
В ОГЪНЯ ИСКА И ТЯ ДА ГОРИ.

НЕ ИСКАМ ВЕЧЕ ДА СЪМ СВЕТИНЯ,
СМИРЕНО НАВЕЛА ПОСЛУШНА ГЛАВА,
ДА ПРОСЯ ОБИЧ КАТО МИЛОСТИНЯ.
ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ ИСКАМ ТОВА!

В ОЧИТЕ МИ СВЕТИ ЕДНО ИЗКУШЕНИЕ,
НЕ ИСКАМ ОТ НЕГО ДА ИЗПИТВАМ ВИНА.
ДА ТЕ ЖЕЛАЯ НАЛИ НЕ Е ПРЕГРЕШЕНИЕ?
ЗАЩО ИНАЧЕ ГОСПОД СЪЗДАЛ МЕ ЖЕНА?

© Виргиния Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??