6 sept 2011, 8:34

Разкъсване 

  Poesía » De amor
968 0 17

Познах те  –

по светлото в душата,

по бистрото в очите,

по челото замислено,

по трепета в гърдите.

 

Побягнах,

но проклинах разума,

дявола нахъсвах, че

отричах се, обричах се

и себе си разкъсвах.

 

Обичах,

желаех,

но бягах

далече…

 

Не,

не ме спирай,

о, недей,

човече!

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??