Sep 6, 2011, 8:34 AM

Разкъсване 

  Poetry » Love
967 0 17

Познах те  –

по светлото в душата,

по бистрото в очите,

по челото замислено,

по трепета в гърдите.

 

Побягнах,

но проклинах разума,

дявола нахъсвах, че

отричах се, обричах се

и себе си разкъсвах.

 

Обичах,

желаех,

но бягах

далече…

 

Не,

не ме спирай,

о, недей,

човече!

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??