11 ene 2017, 18:48

Разминаване 

  Poesía » Otra
406 1 8

Ще тръгнем в две посоки,

които няма да се съберат.

Илюзията - толкова жестока,

шега ни изигра и този път.


 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??