Отлагаш със години времето,
когато само то ще е за теб.
Да имаш време и за себе си,
когато всичко ще е в ред!
Дали ще си щастлив тогава?
Не знам, не вярвам на това...
Защото всеки притежава,
способността със времето
стремглаво да се състезава!
Човек устроен е да страда.
Устроен е във мъки да живей.
Устроен е все нещо да му липсва...
Тогава чувства че живей.
Тогава той е пълноценен...!
И усмивка на лицето грей.
Отлагаш със години времето...
Напук на себе си... УВИ!
Защото никак ти не искаш,
времето за себе си да задържиш!!!
© Ангел Todos los derechos reservados