11 июн. 2014 г., 22:43

Размисъл 

  Поэзия » Философская
319 0 3

Отлагаш със години времето,

когато само то ще е за теб.

Да имаш време и за себе си,

когато всичко ще е в ред!

Дали ще си щастлив тогава?

Не знам, не вярвам на това...

Защото всеки притежава,

способността със времето

стремглаво да се състезава!

Човек устроен е да страда.

Устроен е във мъки да живей.

Устроен е все нещо да му липсва...

Тогава чувства че живей.

Тогава той е пълноценен...!

И усмивка на лицето грей.

Отлагаш със години времето...

Напук на себе си... УВИ!

Защото никак ти не искаш,

времето за себе си да задържиш!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аз също вярвам в това.Човек се ражда с мисия и докато я намери се бори със времето.А то никога не стига.Поздрави Митак!!!
  • Може би е така, защото дълбоко в себе си човек живее с идеята за безсмъртието и в този смисъл притежава цялото време на света...
  • Благодаря Ели!!!Поздрави!
Предложения
: ??:??