29 nov 2023, 21:34

Размисъл 

  Poesía
116 2 3

Умно ли е да споделяш мисли!?

Или просто ти си идиот...

не виждаш ли че всичко тъне

в пошлост и лъжи. Слепец не е.

 

Родолюбец... не. Човек ,нормален

готов за какво ли не.Камикадзе!?

Объркваш сякакви окови.

Във стяга ,чувстваш се добре.

 

Мазохист, урод, рода загубил...

а плаче за една мечта.

Да има любов и благоденствие

да ни има и след нас... Дали?

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за всичко ,Приятели!Хубава вечер и нека доброто винаги ви съпътсва!До нови!!!
  • Идиоти или не, кой може да ни спре
  • Чудесна е поезията ти, Ачо!
    Винаги буди размисъл!
Propuestas
: ??:??