Умно ли е да споделяш мисли!?
Или просто ти си идиот...
не виждаш ли че всичко тъне
в пошлост и лъжи. Слепец не е.
Родолюбец... не. Човек ,нормален
готов за какво ли не.Камикадзе!?
Объркваш сякакви окови.
Във стяга ,чувстваш се добре.
Мазохист, урод, рода загубил...
а плаче за една мечта.
Да има любов и благоденствие
да ни има и след нас... Дали?
© Ангел All rights reserved.