4 ene 2018, 10:41

Разочарование 

  Poesía » Del paisaje
409 0 1

Капки дъжд,

по зимното крайбрежие,

почти порой,

тук – там, плаващи листа,

а трябваше да са снежинки,

бяло одеяло,

не потоци с размътени лица…

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??