Jan 4, 2018, 10:41 AM

Разочарование 

  Poetry » Landscape
408 0 1

Капки дъжд,

по зимното крайбрежие,

почти порой,

тук – там, плаващи листа,

а трябваше да са снежинки,

бяло одеяло,

не потоци с размътени лица…

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??