23 abr 2008, 15:54

Разпилей тишината... 

  Poesía
553 0 9
     * * *

Разпилей тишината
на оглушителни късове,
сритай неистината,
затвори клюката в клетка.
Усмихни ми се -
безброй уловени слънца
танцуват в очите ти...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??