23.04.2008 г., 15:54 ч.

Разпилей тишината... 

  Поезия
555 0 9
     * * *

Разпилей тишината
на оглушителни късове,
сритай неистината,
затвори клюката в клетка.
Усмихни ми се -
безброй уловени слънца
танцуват в очите ти...

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??