Apr 23, 2008, 3:54 PM

Разпилей тишината... 

  Poetry
554 0 9
     * * *

Разпилей тишината
на оглушителни късове,
сритай неистината,
затвори клюката в клетка.
Усмихни ми се -
безброй уловени слънца
танцуват в очите ти...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??